0545 - 22 14 31

info@autoterbraack.nl

0545 - 22 14 31

info@autoterbraack.nl

SERVICE/ONDERHOUD

ONDERHOUDSBEURT

Van kleine reparaties tot een grote onderhoudsbeurt,  wij onderhouden auto’s van verschillende merken. Onze ervaren monteurs hebben kennis en vaardigheden om uw voertuig in topconditie te houden.

APK

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw auto APK te laten keuren. Tijdens de keuring wordt gekeken naar verschillende onderdelen van uw auto, zoals de remmen, banden en verlichting.

BOVAG GARANTIE

Bij Auto ter Braack kunt terecht voor een betrouwbare occasion met BOVAG garantie. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe auto en bent u verzekerd van goede service en onderhoud.

RDW

Autobedrijf ter Braack is een RDW gecertificeerd vrijwaringsbedrijf. Wij kunnen u helpen bij het afgeven van een vrijwaringsbewijs, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afhandeling van de verkoop (of sloop) van uw voertuig.

BERGING

Wij zijn gespecialiseerd in het bergen van auto’s. Omdat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring kunnen wij de werkzaamheden op een veilige en professionele manier uitvoeren.

AUTO AANBOD

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij zijn een gerenommeerde leverancier van jonge, gebruikte en nieuwe auto’s van diverse merken. Bekijk hier ons aanbod of kom bij ons langs.